Suits aan de Werf

  • border_outerSurface45 m2
View venue

About

SUITS AAN DE WERF

De locatie aan het mooiste stukje van de Oudegracht, Suits aan de Werf. 

Suits aan de Werf bevindt zich onderaan de werf op de hoek van de Twijnstraat. Met openslaande deuren naar de gracht en talloze authentieke details. De locatie voor op een ansichtkaart. Waar werfkelders het imago hebben van een donkere koude ruimte, bewijst deze locatie het tegendeel. De hardhouten elementen, warme tinten en voldoende licht maken de ruimte zeer sfeervol en geven het een huiselijk gevoel. 

Gezien het de werf op de hoek is, hebben wij aan de linkerzijde geen buren, maar een heerlijk ruim open stukje kade. Op een zonnige dag kunnen jullie hier heerlijk buiten lunchen en/of borrelen of opgehaald worden door 1 van onze prachtige sloepen. ( www.grachtenvaarders.nl ) 

Bij het boeken van Suits aan de Werf boek je een unieke privé locatie met openslaande deuren richting de Oudegracht vol prachtige details en een kleine break-up kamer

Niets in fijner dan persoonlijke service, daarom hebben jullie de hele dag een hostess tot jullie beschikking die jullie zal verwelkomen met een glimlach en zal ontzorgen tijdens de dag. Wegens de grootte van de locatie zal de hostess niet de hele dag fysiek aanwezig zijn, maar wel op de belangrijke momenten als ontvangst, lunch en borrel. Zodat jullie volledig kunnen focussen op de doelstellingen van de dag. 

Voor een succesvolle bijeenkomst is een goed energielevel van belang. Wij bieden daarom gezonde, lekkere vegetarische snacks & lunch en bieden onze verse koffie zowel aan met volle melk als havermelk. Heeft u naast ons aanbod nog bijzondere wensen dan denken wij graag mee om deze te verwezenlijk

Rates of this Space

A daypart from € 355
Entire day from € 545
Bedrijfsfoto-2.jpg (1)
Kim BrouwerSales en marketing
  • how_to_regDirect contact with the venue!
  • euroNo extra costs
Bedrijfsfoto-2.jpg (1)
Kim BrouwerSales en marketing
  • how_to_regDirect contact with the venue!
  • euroNo extra costs