Suits aan de Gracht - Miss kamer

  • border_outerOppervlakte27 m2
  • person_pinCapaciteit1-6 personen
Bekijk locatie

Over

SUITS AAN DE GRACHT - MISS KAMER ( 25 m2 ) 

De kleinste maar stiekem ons favoriete stijlkamer aan de Plompetorengracht!

Suits aan de Gracht is een  prachtig monumentaal pand en beschikt over vier verschillende stijlkamers met bijzonder gedecoreerde plafonds en wanden. Naast het imponerende decor beschikt deze locatie over een heerlijke rustige tuin, waar de vogels de boventoon fluiten. 

Bij het boeken van de Miss kamer boek je een heerlijk lichte kamer met uitzicht op de gracht. De kamer heeft een prachtig houtgesneden plafond en voelt ruim aan mede door de hoogte van de ramen en plafond. Voor de aankleding hebben we gekozen voor een marmeren tafel en stijlvolle stoelen waar je comfortabel met 6 personen aan kan vergaderen. Daarnaast heeft de kamer een heerlijk fauteuil in de hoek staan en een barretje mochten jullie even uitéén willen zitten. 

Niets in fijner dan persoonlijke service, daarom hebben jullie de hele dag een hostess tot jullie beschikking die jullie zal verwelkomen met een glimlach en zal ontzorgen tijdens de dag. Zodat jullie volledig kunnen focussen op de doelstellingen van de dag. 

Voor een succesvolle bijeenkomst is een goed energielevel van belang. Wij bieden daarom gezonde, lekkere vegetarische snacks & lunch en bieden onze verse koffie zowel aan met volle melk als havermelk. Heeft u naast ons aanbod nog bijzondere wensen dan denken wij graag mee om deze te verwezenlijken. 

Tarieven van deze Ruimte

Één dagdeel vanaf € 295
Hele dag vanaf € 395
Bedrijfsfoto-2.jpg (1)
Kim BrouwerSales en marketing
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten
Bedrijfsfoto-2.jpg (1)
Kim BrouwerSales en marketing
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten