Restaurant

  • Oppervlakte
    170 m2
  • Capaciteit
    1-47 personen
  • Sfeer en uitstraling
    Huiselijk
Bekijk locatie

Over

Restaurant SAAM combineert de Nederlandse en Zuid-Afrikaanse gastronomie.
Door gebruik te maken van pure & eerlijke producten creëren wij een spannende culinaire beleving.

Het restaurant biedt op de begane grond plaats aan 46 gasten, inclusief een Chef’s Table voor maximaal 10 gasten. 

Bij SAAM zijn we allemaal gepassioneerd door wijn en delen we onze kennis graag met u. Ons team wordt ondersteund door sommeliers Koen van der Plas en Jet Rijkers.

Margot Janse en Jasper Hermans bundelen hun krachten in de keuken en creëren een Spyskaart geïnspireerd op inheemse Zuid-Afrikaanse en bewust gekozen lokale ingrediënten. Bij SAAM maken we bewuste keuzes om pure, eerlijke en traceerbare producten te gebruiken om de beste ervaring te bieden.

Faciliteiten

Indeling & max. capaciteit

  • Diner:47 personen
  • Walking dinner:60 personen

Uitstekend voor

  • 21 diner
  • Babyshower
  • Bedrijfsfeest
  • Borrel
  • Brainstormsessie
  • Brunch
  • Diner
  • Jubileum

Technische faciliteiten

  • Geluidsinstallatie
  • Microfoons

Bestanden

Bjorn van AalstGroepen en events
  • Direct in contact met de locatie!
  • Geen extra kosten
Bjorn van AalstGroepen en events
  • Direct in contact met de locatie!
  • Geen extra kosten

Ontdek meer

Bar

Oppervlakte
50 m2
Capaciteit
1 tot 22 personen

Restaurant

Oppervlakte
170 m2
Capaciteit
1 tot 47 personen